Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...
celý článek »Zadní Bio - jemně nameleme na požádání je vhodné zejména na Tatarský biftek . Vyskoušejte toto vyjímečné jemně mleté maso zamíchaním s cibulí, horčicí, solí, pepřu, worchestrové omáčky a syrového žloutka. Nejlepší je na topince potřené česnekem.
Bio hovězí z skotského plemene Aberdeen Angus, masového typu to je hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane výjimečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům. Maso pochází z nášho registrovaného ekologického chovu.
Bio hovězí francouzkeho plemene Limousin, masového typu. Vysoká kvalita masa vyniká nízkým podílem tuku, křehkostí a šťavnatostí a taky nízkym obsahem kolagenu. Maso pochází z registrovaného ekologického chovu.
Býcí, nebo jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 26 měsíců na ekologických jatkách, nasledně jsou nechávany správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naši nové ekologické bourárny masa po dobu 7 - 11 dnů. Následně jsou čtvrtě rozbourany a maso vakuově zabalené za dodržení najpřísnějších hygienických kriterií.