Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...
celý článek »Květová špička - steak, nebo Rump steak je nejlepší část zadního hovězího. které jsme Vám již naporcovali na steaky o váze 250 - 300 g / steak. V balení jsou 2 steaky. Maso je v prémiové kvalitě vyzrálé min. 60 dnů.
Cena za 0,5 kg.
Bio hovězí z skotského plemene Aberdeen Angus, masového typu to je hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane výjimečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům. Maso pochází z nášho registrovaného ekologického chovu.
Bio hovězí francouzkeho plemene Limousin, masového typu. Vysoká kvalita masa vyniká nízkým podílem tuku, křehkostí a šťavnatostí a taky nízkym obsahem kolagenu. Maso pochází z registrovaného ekologického chovu.
Býcí, nebo jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 26 měsíců na ekologických jatkách, nasledně jsou nechávany správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naši nové ekologické bourárny masa. Maso prochází suchým zráním (štvrtě ve visu) 12 - 13 dnů (maso s kostí min. 8 dnů) a pak vlhkým zráním (vakuovo baleno) dalších min. 38 dnů, spolu až min. 50 - 60 dnů až tak se maso dostává k Vám.