Produkty
Úvod » Produkty » Hovězí maso BIO » Hovězí BIO maso - odběr 30.6. - 1.7.2017 » Vysoká roštěná - steak BIO ( Rib eye steak)
Rychlý kontakt
Mobil: +420 776 145 656
Telefon: +420 494 371 385
E-mail: info@farmaurekyorlice.cz
Články

Specifické podmínky hospodaření

Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...

Recepty

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news

Vysoká roštěná - steak BIO ( Rib eye steak)

Vysoká roštěná - steak BIO ( Rib eye steak)
NOVINKA BIO

Vysoká roštená - taky Rib Eye steak, nebo Entercote je křehké maso ze zadní hovězí štvrti. Vysoká roštená je maso dobře prorostlé, jemného vlákna s tukovým žilkováním, které dáva masu šťavnatost. Ideální využití na steaky, pečení v celku, nebo grilování. Gurmáni maso označují za nejlepši steaky.

cena s DPH 389
VYPRODÁNO

 

Bio hovězí z skotského plemene Aberdeen Angus, masového typu to je hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane výjimečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům. Maso pochází z nášho registrovaného ekologického chovu.

Bio hovězí francouzkeho plemene Limousin, masového typu. Vysoká kvalita masa vyniká nízkým podílem tuku, křehkostí a šťavnatostí a taky nízkym obsahem kolagenu. Maso pochází z registrovaného ekologického chovu.

Býcí, nebo jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 28 měsíců na ekologických jatkách, nasledně jsou nechávany správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naši nové ekologické bourárny masa. Maso prochází suchým zráním (štvrtě ve visu) 12 - 13 dnů (maso s kostí min. 8 dnů) a pak vlhkým zráním (vakuovo baleno) další 4 dnyspolu až 17 dnů až tak se maso dostává k Vám.

Pro steakové masa doporučujeme nechát vyzrát min. 28 dnů od porážky.