Produkty
Rychlý kontakt
Mobil: +420 776 145 656
Telefon: +420 494 371 385
E-mail: info@farmaurekyorlice.cz
Články

Specifické podmínky hospodaření

Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...

Recepty

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news

Vrchní šál - steak BIO (Top side steak)

Steak na grilu

Steak na grilu

NOVINKA BIO

Steak je porcovaná část hovězí kýty - vrchní šál. Vyzkoušejte tento vyjímečný steak na grilu jako krvavý, středne propečený, nebo propečený. Maso jsme Vám již naporcovali na steak o váze cca 1000 g.


cena s DPH 299
množství: ks
Vložit do poptávky

 

Bio hovězí z skotského plemene Aberdeen Angus, masového typu to je hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane vyjímečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům. Maso pochází z našeho registrovaného ekologického chovu.

Bio hovězí z italského plemene Piemontese masového typu je typické krátké maso s chutí připomínající zvěřinu. Vyznačuje se velmi nízkým obsahem cholesterolu, nižším než například v rybách či drůbeži. Maso pochází z našeho registrovaného ekologického chovu.

Býci a jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 26 měsíců na ekologických jatkách, následně jsou nechávány správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naší nové ekologické bourárny masa po dobu 7 - 11 dnů. Následně jsou čtvrtě rozbourány a maso vakuově zabalené za dodržení nejpřísnějších hygienických kriterií.