Produkty
Rychlý kontakt
Mobil: +420 776 145 656
Telefon: +420 494 371 385
E-mail: info@farmaurekyorlice.cz
Články

Specifické podmínky hospodaření

Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...

Recepty

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news

Roštěná BIO

Roštěná BIO
BIO

Roštěná je vysoce ceněna hřbetní část zadní štvrti, tzv. nízký rošťenec, též roštěnec. Používá se hlavně k dušení a pečení a porce se označují jako rostbify (angl. roastbeef ), nebo ramsteaky (angl. rumpsteak). Jako entrecôte se označuje dvojitý ramsteak o váze cca 200 g.

cena s DPH 379
množství: ks
Vložit do poptávky

Bio hovězí z skotského plemene Aberdeen Angus, masového typu to je hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane výjimečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům. Maso pochází z nášho registrovaného ekologického chovu.

Bio hovězí francouzkeho plemene Limousin, masového typu. Vysoká kvalita masa vyniká nízkým podílem tuku, křehkostí a šťavnatostí a taky nízkym obsahem kolagenu. Maso pochází z registrovaného ekologického chovu.

Býcí a jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 28 měsíců na ekologických jatkách, nasledně jsou nechávany správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naši nové ekologické bourárny masa po dobu 12 - 13 dnů (maso s kostí 8 dnů). Následně jsou čtvrtě rozbourany, maso vakuově zabalené a k zákazníkům se dostává nejdřív v 17 den od porážky. To vše za dodržení najpřísnějších hygienických kriterií.

Pro steakové masa doporučujeme nechát vyzrát min. 28 dnů od porážky.