Produkty
Rychlý kontakt
Mobil: +420 776 145 656
Telefon: +420 494 371 385
E-mail: info@farmaurekyorlice.cz
Články

Specifické podmínky hospodaření

Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...

Recepty

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news

Hovězí přední s kostí BIO

Hovězí přední s kostí BIO
AKCE BIO

Hovězí přední s kostí BIO - se hodí na vývary a polévky, ale je také vhodné na vaření a pečení. Vařené nebo pečené žebro, či hrudí je výtečné s křenem, horčicí a solí. Taky pomalu pečené žebro je pochoutka pro gurmány. Speciální úpravu na gril najdete v naši nabídce pod názvem Žebro na gril Bio.

 

cena s DPH 139
VYPRODÁNO

 

Bio hovězí z skotského plemene Aberdeen Angus, masového typu to je hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane výjimečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům. Maso pochází z nášho registrovaného ekologického chovu.

Bio hovězí z italského plemene Piemontese masového typu je typické krátké maso s chutí připomínající zvěřinu. Vyznačuje se velmi nízkým obsahem cholesterolu, nižším než například v rybách či drůbeži. Maso pochází z nášho registrovaného ekologického chovu.

Býcí a jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 26 měsíců na ekologických jatkách, nasledně jsou nechávany správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naši nové ekologické bourárny masa po dobu 7 - 11 dnů. Následně jsou čtvrtě rozbourany a maso vakuově zabalené za dodržení najpřísnějších hygienických kriterií.