Produkty
Úvod » Produkty » Hovězí maso BIO » Hovězí BIO maso - SKLADEM » Vrchní šál Bio - Top side
Rychlý kontakt
Mobil: +420 776 145 656
Telefon: +420 494 371 385
E-mail: info@farmaurekyorlice.cz
Články

Specifické podmínky hospodaření

Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...

Recepty

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news

Vrchní šál Bio - Top side

Vrchní šál Bio - Top side
NOVINKA BIO

Vrchní šál - libové maso zadní kýty, angl. Top side. Má všestranné využití, hodí se na pečení, rolády, závitky, minutky, taky na mletí pro tatarský biftek, nebo jako libové maso na soté, nebo špíz. Také je vhodné na pečení v celku a následné filetováni na tenké plátky, které je možné konzumovat za tepla i za studena.

cena s DPH 279
množství: ks
Vložit do poptávky

Bio hovězí z skotského plemene Aberdeen Angus, masového typu to je hovězí maso špičkové kvality, jemně vláknité a křehké. Díky jedinečné vlastnosti mramorování - ukládání tuku do svaloviny - je hovězí maso šťavnaté a má typickou chuť. Na běžný spotřebitelský trh se dostane výjimečně, spíše vůbec. Je dodáváno na objednávku přímo zákazníkům. Maso pochází z nášho registrovaného ekologického chovu.

Bio hovězí francouzkeho plemene Limousin, masového typu. Vysoká kvalita masa vyniká nízkým podílem tuku, křehkostí a šťavnatostí a taky nízkym obsahem kolagenu. Maso pochází z registrovaného ekologického chovu.

Býcí, nebo jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 28 měsíců na ekologických jatkách, nasledně jsou nechávany správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naši nové ekologické bourárny masa. Maso prochází suchým zráním (štvrtě ve visu) 12 - 13 dnů (maso s kostí min. 8 dnů) a pak vlhkým zráním (vakuovo baleno) další 4 dnyspolu až 17 dnů až tak se maso dostává k Vám.

Pro steakové masa doporučujeme nechát vyzrát min. 28 dnů od porážky.