Pečené hovězí maso
Úvod » Recepty » Pečené hovězí maso
Rychlý kontakt
Mobil: +420 776 145 656
Telefon: +420 494 371 385
E-mail: info@farmaurekyorlice.cz
Články

Specifické podmínky hospodaření

Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...

Recepty

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news

Pečené hovězí maso

Myslivecká pečeně

Myslivecká pečeně

Autor: Obrazová kuchařka

Klasická hovězí pečeně

Klasická hovězí pečeně

Pravá anglická hovězí pečeně, podáváme s bramborami a dušenou zeleninou. Doba přípravy je 30 minut, dušení 2 - 4 hodiny.
Autor: Zuzana

Hovězí žebra po texasku

Hovězí žebra po texasku

V restauraci můžete tuto lahůdku najít pod názvem spare rips.
Autor: ČSCHMS

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zázvoru

Voňavá a pikantní pečeně se zázvorem je výborná s bramborovým knedlíkem.
Autor: Zuzana

Hovězí kýta pečená na slanině

Hovězí kýta pečená na slanině

Celý název pokrmu je: hovězí kýta pečená na slanině s omáčkou á la svíčková. Nebojte se v kuchyni používat bylinky!
Autor: Vybráno z "Nebojte se vařit bio"

Bio roastbeef s pečeným lilkovým kaviárem a mrkvovým pyré

Bio roastbeef s pečeným lilkovým kaviárem a mrkvovým pyré

Rozpis je pro 4 osoby.
Autor: Zuzana podle časopisu České bio

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news