Úvod » Naše bourárna
Rychlý kontakt
Mobil: +420 776 145 656
Telefon: +420 494 371 385
E-mail: info@farmaurekyorlice.cz
Články

Specifické podmínky hospodaření

Podél toku Tiché a divoké Orlice v okresech Rychnov nad Kněžnou a Ústí nad Orlicí a po jejich soutoku i podél toku Orlice v okrese Hradec Králové leží mikroregion, jehož specifika jsou natolik výrazná, že zde došlo v roce 1996 k vyhláš...

Recepty

Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

 Nejlepší recepty - Farma u řeky Orlice

Na roládu nejlépe použijte maso z roštěnce.
Autor: Dadalova kuchařka

Anglický roastbeeaf

Anglický roastbeeaf

Klasický anglický roastbeeaf
Autor: Gastro news

Naše bourárna

Naše nová bio bourárna

Bourárna je vybavena špičkovou technologií a splňuje nejpřísnější parametry hygienického provozu podle současné legislativy v Evropské unii. Náš systém umožňuje přesnou identifikaci každého poraženého kusu od jeho narození na našich pastvinách až po kvalitní maso na Vašem stole.

Podívejte se na fotky naší nové bourárny (fotogalerie) která byla dokončena a je připravena k provozu. Její postavení nám trvalo spolu s přestavbou části budovy jeden rok.

Býci, nebo jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 28 měsíců na ekologických jatkách, následně jsou nechávány správně vyzrát tzv. suchým zráním ve čtvrtích v chladících boxech naši ekologické bourárny masa po dobu 12 - 13 dnů. Následně jsou čtvrtě rozbourány a maso za dodržení nejpřísnějších hygienických kriterií vakuově zabaleno kde maso zraje dál tzv. vlhkým zráním další 4 dny, až tak se maso po min. 17 dnech dostáva k Vám. To zaručuje jeho vysokou kvalitu a kulinářský zážitek.

Objednejte si naše bio maso už nyní.

Podívejte se taky na pořady ve kterých se mluví o tom jak dosáhnout té nejvyšší kvality hovězího masa :

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/211562220600028/

 

Fotografie